Rijschool ProRide Nijverdal, een prima start!

 

 


Even voorstellen.......

Mijn naam is Frank Hulsman, en ik ben een enthousiaste rijinstructeur met hart voor zijn vak. Na het afronden van mijn opleiding tot rijinstructeur bij Jongepier verkeersopleidingen en het geven van rijles ben ik mijn eigen rijschool begonnen in Nijverdal. Autorijschool ProRide, een rijschool met een heldere visie. 

Instructeur

Voor mij sta jij als leerling centraal. Ik vind het belangrijk dat je snel zult slagen voor je rijbewijs en dat je ook ná het behalen van je rijbewijs in staat zult zijn om alle situaties in het verkeer aan te kunnen.

Prachtig vind ik het om leerlingen te zien die net zijn geslaagd, de blijdschap en het enthousiasme die ze uitstralen geven mij veel voldoening. Tegen die leerlingen zeg ik dat ze vooral trots mogen zijn op hun prestatie.

Ik kan me goed inleven in een leerling, en ik besef dat het belangrijk is om op een plezierige manier les te krijgen. Geen leerling is hetzelfde dus dit vergt altijd aanpassingsvermogen van de instructeur. 

Bij ProRide begin je makkelijk en wordt het steeds iets moelijker. Rijles moet immers plezierig zijn en blijven! 

Persoonlijke aandacht en service staat bij rijschool ProRide voorop. Ik vind het plezierig om je bij te staan bij al je vragen en je te helpen daar waar het nodig is.